Linkbusters - Anti Piracy

Link-Busters is gespecialiseerd in het bestrijden van de distributie van illegale content op het internet. Piraterij is een serieuze bedreiging voor de creatieve industrie en heeft een rampzalig effect op de verkoop van bijvoorbeeld muziek.

Link-Busters spoort illegale bestanden op en zorgt ervoor dat deze zo snel mogelijk van het web verdwijnen. Het bedrijf heeft een uitgebreide klantenkring en beschermt onder andere muziek van Armin van Buuren, Fedde le Grand, Paul van Dijk, Eric Prydz en the Swedish House Maffia. 

Link-Busters heeft een analyse-algoritme ontwikkeld voor het identificeren van illegaal materiaal op het internet. Wij hebben dit algoritme vertaald in een tweeledige oplossing:

 • Een centrale server met analysewerk
 • Speciaal door Human Content ontwikkelde software die op zo veel computers als gewenst geïnstalleerd kan worden om snel miljoenen webpagina’s te analyseren

  Human Content Mediaproducties BV is een full service crossmediabureau in het hart van Amsterdam. Sinds de oprichting in 1997 zet Human Content de toon op het gebied van interactieve media, zoals het ontwikkelen van websites, bedrijfsapplicaties en apps voor smart phones.
  Of het nu gaat om een website, een bedrijfsapplicatie of een mobiele app; wij verzorgen het gehele traject, van het eerste consult tot een eindproduct met maximale toegevoegde waarde voor de klant en de eindgebruikers.

  Over Ons

  Kenmerkend voor onze werkwijze is dat we ons niet alleen richten op de technische realisatie van een product, maar op het hele proces, van concept tot oplevering. En soms zelfs nog verder, want we blijven met u meedenken. Naast het werk voor klanten participeren wij ook graag in nieuwe initiatieven.

  Lees meer over ons >

  Contact

  Human Content Mediaproducties
  Lindengracht 9
  1015 KB Amsterdam
  tel 020-7600020


  info@humancontent.nl

  Human Content werd mede mogelijk gemaakt door ...